Over ons

Een gezonde geest in een gezond lichaam: willen we dat niet allemaal? Toch staan we daar vaak ver af. We leven in een toxische omgeving en ook al willen we gezonde keuzes maken, dat is vaak niet zo eenvoudig. We kunnen wel trachten ons lichaam weerbaarder te maken tegen bedreigende factoren.

Gezonde voeding is daarbij erg belangrijk. De natuur heeft ons lichaam uitgerust met een geniaal systeem dat spontaan streeft naar evenwicht. Maar omwille van omgevingsfactoren, ziekte of een behandeling is dat niet altijd mogelijk.

Benfida heeft gekozen voor een ruim gamma voedingssupplementen met een hoge concentratie aan heilzame stoffen.

Ontdek de kracht van natuurlijk welzijn met Benfida, dé specialist in ontwikkeling en distributie van hoogwaardige voedingssupplementen. Onze producten worden met zorg ontwikkeld uit puur natuurlijke grondstoffen, vervaardigd volgens uiterst zuivere productietechnieken in een gerenommeerd Belgisch bedrijf dat voldoet aan de ISO 22000 norm. Dit verzekert u van ongeëvenaarde topkwaliteit en maximale efficiëntie.

Exclusief verkrijgbaar via onze webshop en bij geselecteerde partners, waaronder specialisten, huisartsen, apothekers, therapeuten en gezondheidsprofessionals. Benfida combineert wetenschappelijke knowhow met pure natuur, zodat u met vertrouwen kunt investeren in uw welzijn. Ervaar het verschil met Benfida - waar kwaliteit en natuur samenkomen voor uw optimale gezondheid.

Bekijk het volledig assortiment in de Benfida webshop.

Onze missie

Benfida heeft zich volledig toegelegd op de optimalisatie van voedingssupplementen. Omdat we absoluut geloven in de heilzame werking van voedingsstoffen. Omdat we absoluut geloven in de helende kracht van je eigen lichaam.

Benfida wil je helpen om dat te versterken.

Je kunt onze voedingssupplementen gebruiken als ondersteuning in het dagelijkse leven of als extra versterking bij ziekte.

We garanderen de beste kwaliteit en een samenstelling die steunt op recent wetenschappelijk onderzoek.

Want we willen dat de toekomst gezond is.

Die toekomst maken we zelf.

Samen met Benfida.

Supplementen van hoogste kwaliteit
Optimale concentraties
Beschermt lichaam en geest
Duurzame producten

Ontstaan van Benfida producten

Benfida is ontstaan vanuit de intentie om een sterk gamma van voedingssupplementen te ontwikkelen die een sterke ondersteunende werking hebben voor tal van lichamelijke of psychische klachten. De supplementen zijn ontwikkeld op basis van verschillende wetenschappelijke onderzoeken.

Bezoek de webshop om alle producten te bekijken en vergelijken.

Samenwerkende kracht

De samenstelling van het Benfida gamma is gebaseerd op twee belangrijke aspecten: veelzijdigheid en synergie.

1. Veelzijdigheid

De voedingsstoffen waaruit de supplementen samengesteld zijn, werden geselecteerd op basis van hun veelzijdige werking, die onderbouwd is door wetenschappelijk onderzoek

2. Synergie

De Benfidasupplementen werden samengesteld volgens het principe van synergetische optimalisatie. Die samenwerkende kracht maakt elke stof nog werkzamer.

De werking van elke afzonderlijke stof wordt versterkt door alle andere ingrediënten in het supplement en de werking van elk afzonderlijk supplement wordt versterkt door alle andere supplementen in het aangeboden gamma.

Een zorgvuldige variatie en combinatie van meerdere supplementen maakt de werking sterker. Alle supplementen van Benfida hebben dus een samenwerkend effect voor maximaal resultaat.

In de natuur heeft elk voedingsmiddel namelijk een unieke combinatie die geactiveerd en versterkt wordt door andere bioactieve stoffen.

Bezoek onze webshop om alle producten te bekijken.

Bezoek de Benfida webshop

Bij Benfida hebben we een passie voor natuurlijke voedingssupplementen. Door de jaren heen hebben we toegewerkt naar unieke producten van hoge concentratie. Bezoek de Benfida webshop en laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod.

Bezoek webshop