FAQ Gebruik

FAQ Gebruik

Algemeen
Explore
Productie
Explore
Verzendingen
Explore
Gebruik
Explore
Betalingen
Explore
Ingrediënten
Explore

Gebruik

Wat is de aanbevolen dosis van supplementen?

De aanbevolen dosering staat vermeld op de verpakking en is gebaseerd op de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vitaminen en nutriënten. Voor individueel advies kunt u overleggen met een gezondheidsprofessional, vooral als u al onder medische behandeling bent.

Mag ik supplementen met elkaar combineren?

Veel supplementen kunnen veilig worden gecombineerd, maar wees voorzichtig met gelijkaardige producten om de maximale dagelijkse dosis niet te overschrijden. Bij twijfel kunt u altijd advies vragen aan een gezondheidsprofessional met kennis van supplementen.

Welke Benfida supplementen kan ik als vegetariër en veganist innemen?

Het merendeel van onze supplementen zijn geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. Deze informatie staat gespecificeerd op de productpagina's. We hebben zorgvuldig rekening gehouden met de diverse voedingskeuzes bij het ontwikkelen van onze producten.

Wanneer neem ik best mijn multi-nutriënten supplement?

Voor optimale opname wordt aanbevolen uw multi-nutriënten supplement tijdens een maaltijd in te nemen.

Mogen alle supplementen genomen worden door zwangere of zogende vrouwen die borstvoeding geven?

Er is beperkt onderzoek gedaan naar de veiligheid van supplementen tijdens zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg altijd uw arts voordat u supplementen gebruikt als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Waar moet ik op letten bij supplementen met vitaminen en mineralen?

Let op de vorm waarin mineralen zijn toegevoegd; organische zuren en aminozuurchelaten worden beter opgenomen. Kies voor actieve vormen van vitaminen, vooral B-vitaminen, voor optimale effectiviteit.