Over Benfida
Explore
Onze missie
Explore
Ontstaan

Benfida is ontstaan vanuit de intentie om een sterk gamma van voedingssupplementen te ontwikkelen die een sterke ondersteunende werking hebben voor tal van lichamelijke of psychische klachten. De supplementen zijn ontwikkeld op basis van verschillende wetenschappelijke onderzoeken.

Samenwerkende kracht

De samenstelling van het Benfida gamma is gebaseerd op twee belangrijke aspecten: veelzijdigheid en synergie.

Samenwerkende kracht

Veelzijdigheid

De voedingsstoffen waaruit de supplementen samengesteld zijn, werden geselecteerd op basis van hun veelzijdige werking, die onderbouwd is door wetenschappelijk onderzoek.

Samenwerkende kracht

Synergie

De Benfidasupplementen werden samengesteld volgens het principe van synergetische optimalisatie. Die samenwerkende kracht maakt elke stof nog werkzamer. De werking van elke afzonderlijke stof wordt versterkt door alle andere ingrediënten in het supplement en de werking van elk afzonderlijk supplement wordt versterkt door alle andere supplementen in het aangeboden gamma.

Samenwerkende kracht

Een zorgvuldige variatie en combinatie van meerdere supplementen maakt de werking sterker. Alle supplementen van Benfida hebben dus een samenwerkend effect voor maximaal resultaat.

In de natuur heeft elk voedingsmiddel namelijk een unieke combinatie die geactiveerd en versterkt wordt door andere bioactieve stoffen.