Profiteer van onze B2B- en Affiliateprogramma's

Waarom zou u zich registreren als professional bij Benfida? We bieden speciale voordelen aan professionals die onze producten willen kopen en promoten.

B2B-registratie

Bij Benfida begrijpen we de unieke behoeften van professionals in de gezondheids- en welzijnsindustrie. Daarom bieden we een speciale B2B-registratie, met de volgende voordelen:

  • Exclusieve B2B-prijzen: Profiteer van speciale kortingen op onze hoogwaardige supplementen, waardoor uw bedrijfskosten lager zijn.
  • Persoonlijke ondersteuning: Ons toegewijde B2B-ondersteuningsteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw bestellingen.
  • Snelle levering: We begrijpen het belang van tijdige levering. Ons logistiek team zorgt ervoor dat uw bestellingen snel worden verwerkt en bezorgd.

Affiliateprogramma

Als u niet alleen geïnteresseerd bent in het kopen van onze producten, maar ook in het verdienen van commissies door deze te promoten, biedt ons affiliateprogramma u de kans om extra inkomsten te genereren. Hier is wat u kunt verwachten:

  • Unieke affiliate-identificatie: Na registratie ontvangt u een unieke affiliate-identificatiecode om te delen met uw klanten en volgers.
  • Aantrekkelijke commissies: Verdien commissies op elke verkoop die via uw kortingscode wordt gegenereerd.
  • Eenvoudig bijhouden: Uw affiliate dashboard houdt nauwkeurig bij welke verkopen aan u worden toegeschreven, zodat u uw commissies kunt volgen.

Hoe kunt u beginnen?

Het is eenvoudig om te beginnen met onze B2B- en affiliateprogramma's:

1. Klik op de registratielink voor professionals hieronder.
2. Vul het registratieformulier in en verstrek de nodige informatie.
3. Zodra uw registratie is goedgekeurd, ontvangt u toegang tot uw professionele account en kunt u meteen profiteren van onze speciale prijzen en promotietools.

Registreer vandaag en ontdek de voordelen van werken met Benfida. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te ondersteunen in uw zakelijke groei.

Registreer je als B2B en/of affiliate